Tag Lagik?...
| More
Salam..

Semalam mambaca blog-blog yang ada dalam pautan, makanya diri telah di'tagged'. Apa kandungan tagged itu?..

Seperti di bawah:

1. Take a recent picture of yourself OR take a picture of yourself right now.
2. Don't change your clothes, don't fix your hair... just take a picture.

3. Post that picture with NO editing.

4. Post these instructions with your picture.

5. Tag people to do this.

Untuk menjawab tagged itu, dipersembahkan rupa diri di kala serba tak kena. Huhu..

Tadaaaa!!!
Aduh, rupa macam apa dah ni..tapi ni kompem dah mandi ye. Jangan kata tak mandi pulak. :p

Jadi, untuk meneruskan rantaian ini adalah senarai nama yang diperlukan..

1. En Hilmi Khairi : mahu lihat rambut terbaru anda..hehehe..
2. En kekeQ : tengok sket rambut orang baru bangun tido..
3. En Amiran : rupa seorang pegawai penyelidik..cepat dapat gaji..boleh belanja kami di sini.. :p
4. En Azri : bosan di PPPI?...ambil gambar dan publish di blog anda ye... :)
5. Sis Anuey : mahu tengok rupa orang mengantuk di pejabat kedutaan..lalalala..
6. Cik Siti Leha : rupa anda pusing-pusing kerna pening menyiapkan tesis?.. :)
7. Pengunjung-pengunjung yang terlanjur membaca..maka anda di tagged juga!! (En Rudy dan Sang Pelangi pun kene ke?...tak payah la kot.. hehehe)
Penanda: , edit post
14 Responses
  1. ni baru bgn tido ek..hahaha


  2. SangPelangi Says:

    Oh memang betul suka pink ni. Hihi. Tapi dah mandi, tak aci lah kan? Bukan lepas bangun tidur ni.


  3. haha muke toye gile, still domam ka? tuka la baju tuh dah busuk ewww..


  4. En Kid Says:

    salam..

    kepada en rudy..
    ahahaha..dah mandi tu..pasti wangi..
    :)
    rambut masih belum disisir..tapi kebiasaannya..memang lagak begitu rambutnya..

    kepada sang pelangi..
    hihi..pink semacam dah jadi sebahagian dari diri..lalalla..
    kalo belum mandi..takleh bergambar..cepat rosak lensa nanti..
    :p

    kepada asha..
    ketoyaan terserlah ya?..nak buat macam mana..huhuhu..
    demam da ilang..batuk ngn selsema je..


  5. kekeQ Says:

    jom karok...hahaha

    ade org nak men badminton mlm ni..

    amacam? ada bran??


  6. uhuk windu nak me jugek T___T


  7. salz Says:

    tolonglah pisahkan warna pink dari diri anda..


  8. En Kid Says:

    kepada asha..
    boleh2..nanti datang bleh je..
    :p

    kepada salz..
    ada unsur-unsur iri atau kurang senang ya?...
    :)


  9. kikilala Says:

    pink itu macho....
    boleh tak???


  10. En Kid Says:

    Hmm..macho eh?...
    cool kot...hehehehe...


  11. salz Says:

    Teringat kali pertama en. Kid memakai shirt pink..=p


  12. En Kid Says:

    ahaha..
    itu kali pertama eh?..
    cm kelakar je..
    dulu2 sangat fobia dengan warna merah yang jambu ni, tapi sebenarnya..okai je...
    hehehe...


  13. Erika Anuey Says:

    Bro..

    Kat sini tak der camera laa..
    GUne hpne kmera, tak der usb lak nak download.
    Next time k.
    Nway lawa baju, jambu gitu. hahahahah


  14. En Kid Says:

    Sis..

    Tape2..nanti2 pun boleh je..
    hehehe..
    jambu eh?..jambu sgt ke?..
    :p