Ouch!!
| More
Assalamualaikum.


Di suatu pagi yang hening, sedang daku dan sahabat-sahabat pulang dari bersahur (..bersahur?.. :-p ), keadaan sunyi sepi. Selesai menutup pintu kereta, berlakulah kejadian yang kurang mengerikan tapi agak menyakitkan. Huhuhu...

Ibu jari tersepit, aduh!!! Tapi macam kelakar sebab tak sangka boleh melekat celah-celah pintu tu. But, no worries En Mike, my jari still boleh function :-). Mula-mula macam takde pape, but then terpaksa la hisap jari cam budak-budak untuk menghilangkan rasa sakit tu (betul ke hilang eh?...Hmmm). Sampai kat tempat yang cerah sket, baru dapat tengok keadaan sebenar, darah pekat berkumpul di penghujung jari betul-betul sebelum kuku. Nasib baik tak hujung lagi, kalau tak sure dah bersembur darah kat pintu tu. Awalnya, macam ngeri gak nak cucuk tapi berbekalkan semangat nak kurangkan kesakitan, wat jugak pembedahan sendiri mencucuk ibu jari dengan jarum untuk buang darah yang berkumpul. Agak ngeri tapi berjaya la jugak...

So, selesai semuanya, naik ke bilik untuk solat dan baru nak tidur. Before tidur, sempat snap beberapa gambar my thumb yang agak sakit tu. Here..here.. :-)

Sakit gak tu..tapi tape,tahan2!
Hehe...


Nasib baik okay lagi tangan ni leh posing2 lagi.. ;-p

















Tu je nak share dengan kengkawan, :-)

Nanti share yang lain lak.
Sekian!

p/s: Moral of the story, lepas je pintu kete, jangan letak dah tangan kat pintu. ;)
Penanda: edit post
4 Responses
  1. achah Says:

    owh kire mantap la tangan en.kid hingga pintu bley lock wahhh..hebat2, bley la ganti getah tepi pintu tuh muahaha..


  2. En Kid Says:

    ahahaha...
    tu pasal..siap lock tak tahan tu...
    hahahhaa...
    pasni leh bisnes getah soundproof tuk pintu...
    :p


  3. lilit pagi Says:

    chah...ko patut tgk aksi "tangan kecik yg menggigil"...
    hahahahahahahahahahahahahahah(80000x)


  4. En Kid Says:

    hahahaha...
    menggigil eh...
    sakit gile...
    :p