Kemaruk PES 2009 :p
| More

Aduh...

Semakin hari semakin seronok lak main game nih...hehe...
PES 2009 a.k.a Pro Evolution Soccer 2009. Satu game yang pada aku bagi satu kepuasan sebab ade satu feature dalam game tu wat kite nak main sepanjang masa. :)

Feature tu name die Become A Legend, cam dalam FIFA punye gak. Kite create satu watak then kite main mula dari bawah sampai dapat offer dari kelab-kelab yang lebih besar. Cam dream come true bile dapat offer main kat Man. United :p
Ahaks!

So, to all gamers. Check it out! But to gamers yang minat football je... Hehe...

P/s: Sorry, entri kali ni saje je wat cmni. :)

Penanda: edit post
7 Responses
  1. SITI Says:

    uiks, jangan kemaruk sangat, sampai "rosak" jari2 kau itu nanti.

    :P


  2. jeri Says:

    game pc ke ps?

    xnak buang word verification ker?ssh le nak komen..


  3. En Kid Says:

    pc...
    nak ke?
    installer ade ngn aku...
    tuk ps pun ade gk game nih...


  4. jeri Says:

    cambest le plak..tp aku bukannya minat game2 bola ni..tp kalu nak bagi pon boley..hehe..
    upload la link..boley donlod..


  5. En Kid Says:

    hahahaha..
    sedih aku nak upload...file besar sangat...
    7GB...
    :p


  6. jeri Says:

    mak aih..besor giler..


  7. En Kid Says:

    tu la pasal...
    kalo ko nak, dtg bwk external ke ape ke...
    janji besor..
    :p