Perubahan
| More
Salam...

29 November 2008.
Residence Hotel Uniten.

Hari Sabtu ini dimulakan dengan indah bersama ahli keluargaku. Satu kepuasan dapat bersama keluarga dan meluangkan masa bersama mereka. Melihat mereka tersenyum gembira, menghilangkan setiap resah dan gelisah mengulit jiwa. Alhamdulillah, kurniaan dari Yang Maha Esa membuat aku lebih hampir denganNya.

Hari ini juga, aku merasakan perlu ada suatu bentuk perubahan terhadap penampilan blog ini. Namun, bukan atas dasar terasa atau apa-apa, cuma mewujudkan suatu bentuk kelainan dalam cara yang sama. Atas nasihat seorang pengkritik bebas mengenai kewujudan warna di blog ini, makanya, aku berhasrat mereka semula dan melakukan proses editing terhadap warna dan latar belakang blog ini. Diharapkan akan menerima maklum balas yang positif dari pengunjung. Terima kasih. :)

Pasti tertanya-tanya, siapakah pengkritik bebas itu kan? Kalau tak tertanya pun tak apa. :p

Cuma yang pasti, Sang Pengkritik menyatakan, "..sebenarnya, warna pink kat blog tu tak menarik sangat. Lagi cantik kalau diubah warnanya..". "..Ya, akan difikirkan untuk diubah.." ujarku. "..Rasanya mungkin menarik kalau pink itu digabungkan dengan hitam.." tambahnya lagi. Aku semacam bersetuju dengan pandangannya. Tapi aku menambah "..nampak macam sangat perempuan pulak kalau warna macam tu..". Hmm.. "..why not to give it a try, rite?.." bicaraku dalam hati.

Ya, akhirnya..inilah hasilnya dalam keadaan serba mahu cepat.. :)

Insya Allah, akan diteruskan usaha menambah baik penampilan dan pengisian di dalam blog ini. Sangat mengalu-alukan pandangan dan komen dari semua pembaca dan pengunjung. Terima kasih sekali lagi.

Wassalam..
Penanda: , edit post
7 Responses
  1. eksp Says:

    aku bersetuju...warna ini lebih maskulin daripada putih dan pink! hehehe ^^


  2. SangPelangi Says:

    Itulah. Dulu nak cakap aku tak berani. Sekarang macam kata eksp, makin maskulin. Hihihi. Pandai kau ubah-ubah ya?


  3. kikilala Says:

    baru macho bang...


  4. En Kid Says:

    salam..
    lama dah tak online..

    to eksp..
    maskulin eh?..
    hehehe..tQ2..

    to Sang Pelangi..
    sudah lama tak dengar berita, muncul jua pelangi ini ya?.. hehehe..
    ermm..ya, perlu diubah sikit, supaya tak tenggelam kelelakian tu..
    hahahaha..

    to kikilala..
    baru macho eh?...
    hehehe..
    baik2..perubahan lain akan dibuat..lalalla..


  5. salz Says:

    siapa gerangannya pengkritik bebas itu ye..heheh..btw, sy ske perubahan ini..=) (even xde kena mengena ngn sy..=p)


  6. En Kid Says:

    to salz..
    siapa ya pengkritik itu?..nanti lah..andai ada peluang akan ditanya sekiranya ingin dipaparkan nama sebenar pengkritik itu..
    :)

    terima kasih..
    perubahan diperlukan dalam usaha ke arah kejayaan..
    insya Allah..


  7. oh,bwajah baru.dulu masa tgh teror guna blgspot godek2 musti jd.tp skrg dah lupa semua.ok en kid slmt bkarya.