TAGGED tertangguh oleh En Hilmi
| More
1. Kenapa kamu berblog?

- alasan berbblog (ada perkataan ni ke?).. aku pada mulanya sangat malas menulis dan lebih gemar memberi komen di blog-blog lain..namun, akibat komen terlalu panjang..maka dianjurkan untuk menulis blog sendiri..terima kasih pada Cik Tim ya.. :p

2. Apakah method penulisan dalam blog kamu?

- method penulisan?..pada awalnya lebih kepada rojak atau campuran..namun, timbul keinginan untuk menggunakan bahasa Melayu, maka aku kini selesa dengan bahasa ibunda ini..
- penulisan ditekankan lebih kepada soal peribadi dan apa yang terlahir dari hati dan dizahirkan di sini..tapi tak semua la..masih perlu ada rahsia.. ;)

3.
Antara rupa dan isi blog, yang mana lebih kamu utamakan?

- hmm..persepsi pertama manusia umumnya lebih kepada rupa pada awalnya kan?..kemudian baru kepada isinya..tapi, semunya terpulang..ada saja blog dengan rupa yang biasa-biasa tapi menarik kan?..apapun..terpulang..

4.
Adakah kamu meletak widget lagu di blog kamu? Kenapa kamu memilih lagu tersebut?

- tiada widget lagu..agak menyusahkan pengunjung tika berkunjung.. ;)

5. Antara banyak-banyak artikel di blog kamu, yang mana paling kamu suka dan kenapa?

- artikel paling suka?..aku suka puisiku yang ini. Lahir secara tiba-tiba rasa yang seronok untuk berpuisi.. :)

6. Pernah terasa nak hapuskan blog kamu? Sebabnya?

- hapuskan?..tidak sekali-kali.. :)

7. Apakah pendapat kamu mengenai blog kepada pemilik blog yang tag kamu ni?

- beliau ea?..seorang yang aku kenal sejak dari sekolah menengah lagi..seorang yang baik hati..banyak perkara yang aku belajar darinya..namun, tak semua melekat pada aku yang nakal ni.. :p

8. Senaraikan 5 orang yang akan kamu tag.

1. En Azri lagi..
2. Cik Nilam lagi..
3. Cik Ikin lagi..
4. Cik Ika
5. Mereka-mereka yang membaca, wajar melakukan juga ;)
Penanda: , edit post
6 Responses
  1. SITI Says:

    aku benci kau, kid.


  2. En Kid Says:

    eh..aku pulak yang salah..mengapakah?..


  3. Little Lover Says:

    ala dah buat tag ini.....
    tak perasan ke....


  4. Little Lover Says:

    anda pown ada hutang satu tag ngan saya...sungguh tidak adil ni....


  5. aVeLeR Says:

    oh. kena tag lagi.

    ulang ayat.

    tag anda akan dijawab selepas masa peperiksaan telah tamat.


  6. eksp Says:

    yea... akhirnya tagged aku telah berjaya di jawab

    ^^