Selamat Hari Lahir!
| More
Selamat Hari Lahir! . Semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki. Dimudahkan tiap urusan dan diberkati dalam tiap amalmu. Semoga dikau sentiasa diberikan jalan oleh-Nya untuk beroleh yang terbaik dalam hidupmu. Selamat Hari Lahir...
Yang terbaik untuk kamu! Maaf ya atas kelewatan ini...
8 Responses
  1. yanafia Says:

    herks....
    birthday sape ini?
    kamukah?
    kalau ya...selamat ari tua..
    =p =p =p


  2. eksp Says:

    ko nak wish kat aku pun.. jangan la sampai buat posting khas untuk aku.... terharu aku..


    hehehehhehe


  3. Little Lover Says:

    tak menahan nie...
    siap buat entri special untuk si dia...
    hiiih


  4. En Kid Says:

    ahaha..
    :)

    yanafia..bukan untuk diri ini..pastinya untuk si dia..

    eksp..
    kau pun 1 May eh?..adeh..
    apa pun, selamat hari lahir ya seniorku..
    :)

    lil' lover..
    ya! untuk si dia..
    :)
    siapa ya?..sudah ketahuan kah?..


  5. salz Says:

    selamat hari lahir buat si dia kpd en kid..hehe..moga dipanjangkan umur..dimurahkan rezeki..n dicepatkan jodoh..=)


  6. azh Says:

    hahahaha.. konfem dah.. yeayyyy!


  7. Little Lover Says:

    tahniah en kid...
    bagus bagus.....


  8. Erika Anuey Says:

    Ni yg nak marah nih!

    Si dia bagi wish. I nyer bufday 29 May kut.. u tak wish pung!! Mengelak nih.